0 Läs mer >>
Idag är tjejerna 5 veckor! Galet vad fort tiden går!! Nästan lite FÖR fort, snart är de väl tonåringar innan man vet ordet av. I min värld kommer de alltid vara bebisar, haha! Det har varit de bästa 5 veckorna i mitt liv och livet är väldigt annorlunda nu. På ett bra sätt! Hur man kan älska någon så mycket är ett mysterium! Jag skulle göra vad som helst för de här små liven. 
 
Namn har vi efter mycket om och men bestämt, gudars vad svårt det skulle visa sig bli. Det finns ju så många fina tjejnamn! Till slut bestämde vi oss för Alma och Edith. Rogers farmor hette Alma så det passade bra tyckte vi, plus att det är ett väldigt vackert namn såklart. Edith heter ingen i släkten men vi tyckte det var fint och passande till vår lilla näpna tjej :) Andranamn är ännu inte bestämt men vi har några på lut ;) 
 
Tycker de här veckorna har funkat bra, det blir inte så mycket sömn men det visste jag ju innan så det var ingen större överraskning. De sover 2-3 timmar mellan matningarna men somnar oftast om snabbt igen. Lillan är väldigt närhetstörstande och har ibland svårt att somna i sin egna säng eller med syrran men så fort hon får ligga bredvid mamma och pappa så somnar hon snabbt nästan jämt. 
Jag helammar båda och försöker dubbelamma då det går fortast. Är så glad att det funkar med ammningen och att jag har tillräckligt med mat åt två! De äter ganska fort och det är skönt. Alma vill dock väääldigt gärna ligga och använda mamma som napp och ligga och snutta... Mjölkstockning har jag fått några gånger nu- jäklar vad ont det gör!!! Ska vara mer uppmärksam i fortsättningen. 
 
De små växer som attan och väger nu ca 3800 resp. 3200 gram <3 De har börjat fästa blicken och häromdagen kom första svarsleendena! 
 
En massa besök har vi hunnit med och även ett hos fotografen, samma som tog mina gravidbilder. Har inte sett mer än ett par stycken än men är säker på att de blev toppen! Med såna modeller så kan de inte bli annat :)
 
Edith <3
 
 Älskade ungar
 
 
 
Alma
 
 Edith
 
 Edith knör ut pappa..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babylycka!