0 Läs mer >>
Det händer mycket med kroppen nu. Det känns som om magen växer i "etapper" och jag mäter den lite ibland för skoj skull. Midjemått på 100 cm nu, det ni! ;) Jag är så tacksam för att jag mår bra samtidigt som kroppen börjar påminna mig om att den faktiskt inte är som den brukar. Lite ont i fötterna, stel som attan i svanken (jag som hade mycket svank innan, en stor mage gör det inte bättre precis) och ont i ryggen på morgonen. Sover gör jag väl sådär, man slänger inte bara runt kroppen i vändningarna längre utan det går lite långsamt och man får "lyfta" med magen runt. Detta gör att jag är lite trött på dagarna, tur att man har de bästa arbetskamraterna som trots allt gör det rätt lätt att gå till jobbet tidiga mornar! De är verkligen guld värda - ytterligare en sak att vara tacksam för :)
 
V. 21+ 5 och ca 6 kg tyngre
 
Ursäkta, ser rätt groteskt ut på så nära håll ;) Roger kallar mig för "Kanonkulan Karlsson", med all rätt för magen är som en enda stor kanonkula :) Står rätt ut, rätt fram och syns inget bakifrån
Nu känns dagligen mycket sparkar och buffar inifrån, en härlig känsla! 
 
Smolket i bägaren just nu är att vi inte har nånstans att bo bara... eller jo, vi är ju inte bostadslösa men en 3:a med 7 pers känns lite trångt... Jag är nog Hemnets mest flitiga besökare, inne flera gånger per dag. Inget napp än och man börjar ju nästan ge upp hoppet alltså... hur svårt ska det va liksom?! Det känns inte realistiskt att vi kommer köpa nåt hus innan sommaren även om vi hoppas såklart - visning på lördag och måndag men försöker att hålla förväntningarna nere då jag alltid blir lika besviken. Parallellt har vi nu börjat leta större lägenhet, skittråkigt tycker jag då man naturligtvis att allt ska va perfekt när småttingarna kommer, ni vet sådär som i drömmarna - stort hus på landet, lite djur runt omkring, sommardagar med saft och bullar i trädgården, svalor i luften... inte en lägenhet i stan... men vad gör man, det kommer väl. Om än inte detta året kanske. 
 
Vi börjar bli sugna på lite inköp snart... det första har vi redan hunnit med, välkomstpresenter i form av 2 supersöta nallar som vi bara inte kunde motstå! De hänger över cyklarna i vardagsrummet så vi ser dem varje dag :) Vi tänkte åka till GeKås snart och inhandla en del kläder och atteraljer. Lite tidigt kanske men vad fasen, snart är jag så stor att jag inte orkar knalla runt där och dessutom kan vi ju inte lägga ut alla pengar på en gång, lika bra att börja i tid!
 
Välkomstpresent <3
 
Idag blev jag vansinnigt sugen på att cykla! Det är ju vår i luften och går att cykla racer redan nu! Perfekt för alla tävlingssugna som har tänkt börja säsongen tidigt! Får se om jag kan rasta racern bara liiiite innan kroppen säger ifrån. Sörjer lite då jag vet att det inte blir ordentligt cyklat på ett bra tag... men livet förändras och det kommer såklart att vara lätt värt det 100 gånger om när de små anlänt! :) Det blir tid för cykling sedan. 
Hare gôtt folks!
 

Bebisar och husdrömma...

1 Läs mer >>
Så var det helt offentligt sedan ungefär en vecka tillbaka - att jag och Roger väntar smått till sommaren! Och inte nog med det, det första i ultraljudet i mitt liv i förra måndagen, visade på att det inte bor en bebis där inne, utan två!! Tvillingar!! Helt galet, underbart och inte minst chockerande!! Jag fick inte mycket gjort på jobbet den dagen kan jag säga och jobbarkompisarna var lika engagerade dem :) Det förklarade varför så många tyckt att magen redan var så pass stor som det var. 
Samma dag som ul började jag känna mer av de små knytena där inne, det rör sig och bubblar och sprattlar för fullt nu :) Idag kunde jag se utanpå tröjan hur det rörde sig - sååå underbart härlig, overklig känsla som inte går att beskriva! 
För ca 3 veckor sedan...
 
V. 19 + 3 
 
Beräknat datum för nedkomst är den 7:e juli men man sätter tydligen igång alla tvillingfödslar två veckor tidigare (iaf i Borås) så blir väl midsommarveckan ungefär. Längtar med skräckblandad förtjusning... 
 
Bjuder på nakenchock... V. 20 + 2 och magen är redan stor... kommer verkligen bli som ett hus!
 
Som ni förstår kommer detta i fortsättningen inte (enbart) vara en "cykel/träningsblogg" utan mycket tankar och känslor om det nya livet som väntar kommer ventileras här.
Just nu är jag så trött att jag stupar, time to bed! 

200 % bebis!

0 Läs mer >>
Konstaterar att jag verkligen lider av abstinens när det gäller utomhuscykling just nu! Senaste veckan har jag nämligen inte mindre än 3 gånger drömt att jag svischar fram på racern! Det är förresten inte bara på nätterna jag drömmer om det...
 
Blunda och tänk på: 
 
Sommar, sol, värme....
Bara armar och ben UTAN "tuppaskinn" (dvs gåshus, ståpäls)
Ljumma vindar...
Cykla i solnedgång... 
Slita i branta uppförsbackar...
Farttårar i branta nedförsbackar...
Kämpa för att komma ikapp den där snabba cyklisten där framme...
Cykelfika i solen vid Vänga kvarn...
De underbara cykelvägar vi har tillgång till här (lyx!)
Vara dönervös inför tävling men tycka det är såå värt det efteråt...
Kämpa för att hålla pulsen 10 slag från max i intervallerna...
Kämpa för att bli QOM på Strava...
Känna delaktighet och tillhörighet med likasinnade...
Tjejläger...
Belöningen efter ett riktigt bra pass...
 
Och så undrar folk varför man lägger ner timmar på cykeln??
Konstigt. 
 
 
 
 
Längtar
 
 
 

Längtan