0 Läs mer >>
Idag har varit en riktigt, riktigt härlig dag. Började med sovmorgon och ingen väckarklocka eller annat som störde. Bara det liksom! Vädret var sådär under dagen, rätt mulet och vi strosade runt i lägenheten och bara "var". Skööönt!  Roger köpte en månad med Eurosport bara för att vi ska kunna se Tour de France, men lyckades inte få de svenska kommentatorerna. Sjukt störigt! Vi försökte på alla vis men det funkade bara inte. Vi fick ge oss och gav oss ut och cyklade istället. Men först fick min kedja sig en rejäl omgång då jag slarvat med den ett tag... själva cykeln fick sig ett svep den med. 
Vi hade bestämt oss för att dagens pass skulle gå lugnt till och det enda jag skulle ha lite koll på var pulsen så den inte steg för mycket. Så himla skönt det var med ett sånt pass! Inga krav, bara härlig, rolig cykling! Tur med vädret hade vi oxå, det var perfekt, lagom varmt och sol. Lite vind men det är mer regel än undantag nu för tiden. Vissa partier fick benen fart av rena glädjen och jag fick försöka hejda mig för att inte trycka på för mycket. Det kändes riktigt bra. I Nitta fick vi ett infall och beslutade att prova det nyöppnade caféet som låg precis bredvid vägen. OMG vad fint det var! Oj, oj, oj, det var inte sista gången vi stannade där kan jag lova! Underbart charmigt och gammaldags stil men ändå riktigt fräscht. Vi satt ute precis vid Viskan och njöt av underbara våfflor i solen. Mmmm - livskvalitet och precis en sån här runda jag behövde nu!
 
 
Mums!

Fincykling & gofika

0 Läs mer >>
Har inte prioriterat bloggen det senaste så här kommer en sammanfattning sen sist... :)
Midsommarhelgen var skön och avslappnad. Efter den inte fullt så roliga cykelturen till mamma vankades det sill och potäter med tillbehör ute i trädgården. Det började mulna på (det är ju midsommar) så jordgubbarna intogs inomhus. Alla grabbarna var med och det var så himla skönt och avslappnat att komma hem till mamma och bli omhändertagen. Tror grabbarna uppskattade att komma från stan oxå. Senare kom 2 av mina kusiner som jag inte ser lltför ofta - kul! Så blev det 3 - kamp som Björn hade ordnat, tom mormor försökte sig på luftgevärsskytte ;) Tror dock faktiskt det var jag som vann kampen i just den grenen haha ;) :P Sedan blev det grill och lite vin - gott! 
 
Hugo, Roger & Tora på midsommardagen 
 

Dagen efter vankades mer god mat och långpromenad med vovvarna. Och lite lek förstås :) 
 
Vad underbart det är att vara ledig i dagarna tre! Söndagen bestod av en hel del regnande och vi passade på att städa ordentligt i lägenheten, vilket verkligen behövdes! På kvällen blev vädret strålande vackert och jag och Roger tog en tur på ca 8 mil med cyklarna. En ny, rolig runda. Dock var benen fortfarande inte riktigt som de brukar, kunde inte trycka på som jag brukar och mjölksyran kom stundtals rätt fort. Mentalt ville jag bara skita i alltihop. Typ. Höftböjaren har inte heller gett med sig. Jäkla skit. Rundan blev trots allt ganska lyckad trots att motivationen är låg nu. Jag var beredd på att det skulle bli så efter Vättern, men tänkte att "det kommer inte hända mig". Vill knappt erkänna det en det är precis det som hänt. Fan oxå. 
I måndags blev det så en ny runda. Ensam den här gången. Vädret var fint även nu och jag tänkte att jag skulle köra rätt kort men hårt. Det gick inte så bra då mjölksyran kom snabbt. Försökte ändå och snittet blev inte så dåligt som jag trodde men känslan kunde varit mycket bättre. Det var helt enkelt inte så roligt som det brukar. SKIT!! Så jag har bestämt mig för att försöka att inte vara för hård mot mig själv och har nu vilat från cyklingen sen dess. Körde ett pass (överkropp) i gymmet i veckan bara. Tänkte jag skulle försöka ge mig ut och jogga lite nån dag som variation men livet har velat annat. Hoppas att benen och motivationen är med mig imorrn när jag tänker ge mig ut en sväng på cykeln. En luuuugn sväng. Inga krav, inga hastighetsförsök, bara lugnt trampa runt. Verkar som kroppen behöver en paus och det känns ju egentligen rätt logiskt... var därför på massage i veckan oxå och hoppas att det har hjälpt till med återhämtningen.
 
Idag har syrran varit här och vi har spenderat några timmar på stan. En del pengar har vi oxå spenderat... liten uppgradering av garderoben och gofika! Kul! Men guuud så trött man blir av shopping! Värre än ett träningspass ju. 
 
:)
 
Älskade syster! Gofika!
 
Nytt armband i typisk "Martina-stil" :P
 
Annat vi spenderat en del pengar på är bokning av Gotlandsresan om bara ett par veckor. Vi bytte Barcelona mot Gotland alltså ;) Nästan lika bra, iaf inte lika dyrt. Det plockar på när man är fem pers... har aldrig varit på Gotland och ser fram emot det mycket! Bara en vecka kvar på jobbet ska avklaras... 
 
Något annat som hänt det senaste är att jag tydligen gått mer i vikt... har inte märkt nåt och hör till dem som tycker vikten är rätt oväsentlig och äger därför inte ens en våg. Men när jag ändå vägde mig hos mamma visade den ca 5 kg mindre än senast. Hoppsan! Hur gick det till?! Och sedan när jag provade ett par jeans som inte ens kom över låren innan så satt de som en smäck. Vid närmare koll ser jag att "ridbyxlåren" nästan är borta och även mina sk lovehandles som fanns innan. Lite på armarna har nog försvunit oxå. Jag har aldrig varit överviktig och aldrig försökt gå ner i vikt men visst vill man vara slank och "fast" så jag tackar inte nej. I mitt fall måste det vara den senaste tidens träning som gett effekt för kosten har jag nog slarvat med mer än nånsin! Ju mer jag tränar desto mer "unnar" jag mig nämligen... hmm... nöjd och nu borde det gå fortare på cykeln ;) 
 
Nähäpp, snart vankas det mat och bio med älskling :) Ladda för cykling imorrn!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motivationsdipp och s...

0 Läs mer >>
Igår, midsommarafton, avklarades första cykelpasset efter Vättern. Jag var jättesupercykelsugen och taggad för att cykla till mamsen och co. för att fira midsommar men vädret tog den känslan från mig ganska fort... Det var nämligen jävligt varm, klibbig åskluft (hatar att träna när det är för varmt..) och till råga på allt en helt underbar (läs jävlig) mot- och sidvind i princip HELA vägen, dvs ca 7 mil. Fan, det gick assakta och jag kände mig helt värdelös. Gav ganska omgående upp tankarna på att försöka få liiiite fart på benen, det fanns liksom inget tryck i dem alls. Jäkla skit. Ont. Jag kommer aldrig bli nån snabb cyklist. Jag är sämst, värdelös och mitt mentala kommer aldrig palla att pressa mer. Måste bli bättre på att pressa, trampa, pressa, trampa. Skittur.

Värdelöst

0 Läs mer >>
Blåsigt, soligt och väldigt roligt! Så kan man nog sammanfatta upplevelsen av världens störta motionslopp på cykel. Det hela började på fredagkvällen med en kort genomgång av upplägget inför rundan, alla blev tilldelade superfina nummerlappar som Camilla ordnat åt oss alla och efter det var det bara att gå "hem" och ladda. Pizza blev det och när jag kom tillbaka till den fina lägenheten som Maud ordnat så nära och bra så hade alla tjejerna, dvs Linn, Maud och Anette, slocknat för att försöka få sig lite sömn innan rundan. Killarna höll på med de sista förberedelserna och gick sedan till kojs. De skulle starta redan 01. 38 så det var hög tid för dem att försöka få lite vila i kroppen. Själv dröjde det en bra stnd innan jag kom i säng, oj vad mycket förberedelser det är! Var tvungen att gå till Malins lägenhet för att hämta Prolong (ett måste!!) och sen till Nina för att hämta lite zippåsar som ju kunde vara bra att ha. Så jag kom inte i säng förränn runt 23- snåret. Sov oroligt såklart men alla var så tysta så det kan jag inte skylla på. Det var snarare de jäkla nerverna som spökade... Jag startade sist och Anette var precis på väg ut när jag klev upp och var sådär pigg man brukar vara runt 03. 45 på morgonen... Pratade lite med Maud och sen blev jag ensam kvar. Ganska skönt med en stund för sig själv men oxå väldigt nervöst! Tänk om jag hade glömt nåt! Kom iaf iväg och cyklade de ca 3 minuterna till starten, träffade en annan SubXX:a Gunnel på vägen och hon var lika nervös hon och orolig för vädret. Jo för det blåste rejält kan man säga... Sol iaf och ca 12 grader på morgonkvisten. 
Starten gick 05.16 och 29 förväntansfulla SubXX:or rullade ut ur Motala. Det var rejäl mot- och sidvind ner mot Jönköping men sol åtminstone. Efter bara nån mil började jag bli jäkligt kissnödig.. fan oxå! Skulle inte ha druckit så mycket på frukosten! Vårt första stopp var planerat i Fagerhult, ca 14 mil efter start... alltså ett tag innan kissepaus... de första milen var lite kämpiga i vinden, jag höll på att kissa på mig och jag hade lite småont i högerknät och i höftböjaren.. de negativa tankarna började komma "hur ska detta gå om problemen börjar redan...??" Det gick inte så fort och var lite ryckigt bitvis men vi kämpade på i vinden. Efter ca 4 mil fick stackars Camilla punka! Fan oxå, hon är verkligen en tillgång i klungan - stark som en oxe! Det var inte utan ett sting av dåligt samvete vi lämnade henne bakom oss...
Vid ca 7 mil var det fler än jag som var kissnödiga och Lisette, en av våra ledare, beslutade att vi skulle ta ett snabbstopp för att avhjälpa detta. Tack gode gud!! Vi stannade vid några ensilagebalar och drog ner brallorna det fortaste vi kunde för att inte förlora för mycket tid.
Vi hade en liten svans efter oss och en av killarna (kanske fler?) stannade samtidigt och frågade om de fick fortsätta ligga bakom eftersom vi körde så snyggt och var en sån otroligt disciplinerad klunga! Så himla kul å höra! Kanske stannade de av andra anledningar oxå...;)
(Efteråt har jag fått höra att vi hade mellan 100- 200 pers bakom oss bitvis! :O Hade varit kul att se en bild på det!)
Kissepausen blev  för övrigt verkligen min räddning! Efter det gick det som på räls. Dagens lärdom: Drick inte för mycket innan ett långlopp.
Efter ytterligare några mil lättade vinden och vi kunde köra lite snabbare. Vi fick tyvärr en vurpa i klungan, Hanna åkte in i en refug. Vi fattade först inte att nåt hänt då hon låg sist. Hon klarade sig med skrapsår och var chockad, men det tog en stund innan vi kunde fortsätta. Snabbt stopp i Fagerhult, nästan slagsmål vid "vattenhålet" och sen iväg igen.
På många ställen hejade folk och tog kort på oss - sånt som ger extra energi :) I Hjo höll vi på att köra över en gubbe med rollator som gick rakt ut i vägen utan att varken se eller höra när vi och allmänheten vrålade åt honom. Det blev till att slå på bromsen för han skulle bara över... ja, jösses..!
Tydligen tappade vi några på vägen, vilket jag inte märkte förränn långt senare. Vi matade på, när skyltarna började visa 150 km och neråt tjoades det för varje nedräknat mil sedan. Härlig stämning och bra flyt i klungan! Men tiden började komma ikapp oss och när jag vid ett tillfälle låg längst fram brdevid Lisette så sa hon att hon kände på sig att vi inte skulle klara det nder 10 timmar. Jag svarade med att "Det MÅSTE vi göra, det finns inget annat". För i mitt huvud fanns just inget annat. Fanns inte på kartan att vi INTE skulle klara det. Vi hämtade in fart för varje mil i körde och sista två milen gasade vi på rejält. Och det var tur för in i mål kom vi på 9.51. Glädjen visste inga gränser är vi gled in mot målgång. Jag och Maria var fulla av adrenalin och körde på in mot mål medans de andra skrek bakom oss. Alla i mun på varann så vi hörde inte ett skvatt - skulle vi öka mer? Eller lugna oss? Det handlade om det sistnämnda och vi fick försöka värja oss lite för att hela klungan skulle in samtidigt. Vilken helt underbar känsla det var att komma i mål! Vi klarade det!!!
Jag kände mig hur pigg som helst och ångrade då att jag inte kört för sub 9... den här dagen är jag säker på att jag hade klarat det. "Snabbklungan" körde dock in på otroliga 8. 17 och det hade klart blivit tufft. Fantastiskt bra jobbat av dem!!

Det är inte utan lite vemod som årets Vätternrunda är över. Den tomhet som uppstår när man tränat och längtat och laddat för något så länge... Jag har i af klarat "trippeln" och nått målen på alla tre loppen (även om jag inte är helt nöjd med HV) och det känns jäkligt bra!
Jag är så stolt och glad över vår fina klunga vi hade både på Tjejvättern och på Vätternrundan! Vilka tjejer alltså! Längtar efter nästa lopp med dem :)
 
Nu blir det till att hitta nya mål och utmaningar :) 
 
På väg... See U in Motala!!
 
Nääästan hela Sub10 - klungan efter målgång! 
 

Se fler bilder på www.subxx.se
 
 
 

VR 2013 - Sol, vind, ...

0 Läs mer >>
Då var det äntligen dax för dagen D!! Vättern 2013!!
Fullt upp med packning och springer runt som en yr höna i lägenheten, oro för att inte få i mig tillräckligt med energi på cykeln, orolig för att få punka eller kedjehopp då vi bestämt att klungan kör vidare...Lite orlog även för mitt högerknä som jag fick så satans ont i förra VR och hade ont i länge efteråt.. men det är ba å kör.
Jag kör, som ni kanske förstått vid det här laget, med SubXX Team naturelle precis som på Tjejvättern. Denna gång är vi dock en annan konstellation av tjejer men det känns skönt att ha kört med många av dem på Tjörn- lägret. Vi satsar på att komma in på 9.30 - 9.45 men huvudmålet är Sub 10. Det innebär en ganska snabb runda runt pölen och enbart stopp på 5 minuter vardera. Första stopp efter 14 mil.. det gäller att inte kissa på sig innan dess :P Och så ständiga diskussionen om vädret.. detta ständiga orosmoment! Som det ser ut nu ska det vara ostadigt och regn under dagen idag och ikväll men sedan bli bättre, runt 15 grader och uppehåll, det hoppas vi innerligt på! Ingen repris från förra året, tack!! Däremot ska det bli ganska blåsigt, åtminstone första ca 10 milen, sedan blir det desto bättre. Hoppas vi. 
Ikväll käkar vi pastabuffé med hela gänget tjejer (inkl. groupies ;)) och hoppas sedan få sova lite innan de första ska upp, dvs Roger och Krille som startar dryga 3 timmar före mig - 01. 38, själv startar jag 05.16. 
 
Nä, nu måste jag förbereda det sista och sen drar vi!! Hörs 30 mil senare ;)
 
Lycka till alla som kör!! Kör smart, säkert och snabbt! :)

Vätternrundan 2013 sn...

0 Läs mer >>
Glömde berätta i föregående inlägg att jag och Roger träffade ett helt gäng med "cyklande tjejer" på lördagkvällen, vi åt en bit mat tillsammans, mycket trevligt :) Malin och Eva hade lämnat oss vid det här laget då de enbart körde tjejvättern. Skönt att sova i en riktig säng!
 
Söndagen började även den med strålande sol. Prognosen hade ju varit lite växlande så vi hade räknat med sämre väder. Positiv överraskning alltså! 
 
Vi startade med "cyklande tjejer- gruppen" till en början, gruppen bestod av ca 20 pers. Vid Omberg hamnade klungan bakom oss och vi tyckte att tempot varit lite väl lågt fram till fartguppet så vi drog iväg själva. Omberg lätt som en plätt - kände mig urstark uppför :) Susade om en man som ropade - HELVETE vad stark du är!!
- Tack, sa jag och susade vidare. Alltid kul med pepp :) 
Nerför Omberg var underbart och det gick rätt fort- kul! Efter en kort stund åkte en ganska stor klunga om oss och vi hakade på. Jag tyckte tempot till en början var på gränsen till för hög men jag kämpade på för vi behövde verkligen en bra klunga. Efter en stund gick det bra att hänga med och vi fick vara med och rotera och det var riktigt trevligt och tempot högt. Men efter ca 6 mil (från start) hände det som inte får hända. Killen framför vurpar och Roger har självklart inte en chans att väja utan stupar i backen han med. FAAAAN!!! Som tur var är vi bland de allra sista så ingen mer dras med i fallet. Roger klarar sig med rejäla skrapsår på underarmar och ben, trasig tröja då han kanat på mage på asfalten, handskarna är oxå förstörda. Nåt hände oxå med tummen, förmodligen en stukning. Värre var det med den andra killen som förmodligen brutit nyckelbenet eller skadat axeln på nåt sätt - han hade väldigt ont, stackarn. Roger är livrädd att cykeln gått i 2 delar men den verkar ha klarat sig mirakulöst bra! Så han valde att köra vidare de ca 9 milen som återstod.
Naturligtvis tappar vi den braiga klungan och förlorar ca 15 minuter i och med vurpan.. jäkla skit!! Den första klungan kommer nu ikapp oss och vi hakar på en bit. Tycker sedan återigen att det går lite för långsamt och vi vill gärna in under 5 timmar som målet var från början så vi drar iväg själva. Hakar på någon då och då men hittar inga riktiga klungor, tyvärr. När de sista milen närmar sig kommer motvinden och slår till ordentligt och det är rejält tungt på två pers... Sista kilometrarna kommer ett jättegäng från Ride of Hope ikapp oss och vi hänger med dem in i mål. Total tid blev till sist 4, 53. Under 5 alltså trots vurpa och mycket "parkörning" bara jag och Roger. Ganska nöjd men kan inte låta tänka på vad tiden kunde blivit om vi hängt med klungan hela vägen in i mål... 
En riktigt rolig cykelhelg har det varit och nu gäller det bara att ladda inför kommande Vätternrunda... :)
 
Roger blir omplåstrad efter loppet

Rapport Halvvättern 2...

0 Läs mer >>
Jag gjorde det!! Det omöjliga har faktiskt hänt!!! Jag pallade att hänga med SubXX snabbklunga på Tjejvättern! Det är det bästa och snabbaste jag gjort på cykel och det känns helt fucking jävla underbart! Stärkte självförtroendet en smula :) 
Det hela började med att jag och Roger bilade till Motala i ett helt fantastiskt väder. Träffade Malin och Eva som vi skulle bo tillsammans med första natten och sedan släppte Roger av mig vid sporthallen i Motala där alla tjejer skulle träffas för att taktiksnacka lite inför loppet. Nu började det pirra i magen. Jag känner inte tjejerna sedan tidigare men hade kört tillsammans med Camilla, en urstark tjej från Täby, vi kör även VR tillsammans. Vi drog en kort presentation av oss själva och jag konstaterade att jag hade minst erfarenhet av alla i gänget, vilket jag också hade trott. Flera av tjejerna tävlar eller har tävlat i cykel och/eller triathlon. 
 
Efter detta lite förberedelser och check av cykeln i lägenheten som Malin ordnat åt oss och sen blev klockan mycket. Vi hann till ICA precis innan stängning och fick sedan tag på en pizzeria som fortfarande var öppen, det var den godaste pizzan på evigheter för övrigt :)
 
Till slut kom vi i säng iaf, eller ja... det var en knarrig "dubbelluftmadrass" så sömnen blev ju sådär... det förstår ni som vet hur lättväckt jag är..."knirk" så fort man rörde sig en millimeter...
 
Vaknade till ännu en solig och vacker dag! Malin och Eva som skulle köra i sub 3- klungan var uppe med tuppen då de bytt till en tidigare starttid för att slippa för mycket folk "i vägen" och uppför Omberg. Vi önskade lycka till och sen var det snart min tur... vet inte hur många gånger jag sprang på toa innan jag hoppade på min goding till cykel och trampade bort mot parken... span efter SubXX-flaggan och för en gångs skull var jag nästan först på plats! Aaaamazing :) En efter en droppade tjejerna in och CT- gänget som starade 2 min före oss hann jag oxå hälsa på innan vi gick mot startfållan. Det är så roligt, börjar bli som när jag tävlade med hästen - det blir som en enda stor familj som man träffar på läger och träningar och lopp :) 
 
Dax för start! Supernervös men fokuserad! Kom igen nu, Martina, kör SMART nu och ta inte ut dig i onödan, ta de små micropauserna du får... 
Efter att motorcykeln framför oss släppt oss gick det rätt så fort, tyckte jag. Jag är ju alltid seg i starten och pulsen flög upp i 183 (av 195) nästan direkt. Tog ett bra tag att komma ner men jag känner min kropp och vet att det sjunker och stabiliseras mer så småningom. Vi hamnade bakom en bil, mycket irriterande.. och farten sänktes... mååånga omkörningar av andra cyklister blev det som oxå tog några extra sekunder här och var. Vi körde i ganska ryckigt tvåpar fram till Omberg, där vi bestämt att inte hålla ihop klungan utan istället samlas på "botten". Jag hade krafter att köra på betydligt hårdare uppför men valde medvetet att spara på krafterna och borrade ner blicken i marken och matade på uppåt, inte alltför fort. 
Visste ju inte riktigt vad som väntade heller då många sagt att Omberg är helt fruktansvärt lång och brant. Därför var jag förvånad när den var slut, mycket lättare än jag trott! Våra backar hemma är betydligt jobbigare. Positiv överraskning. Samlade ihop klungan igen efter skön utförskörning efter fartguppet.Sen körde vi belgiskt och fick till ett mycket bättre flyt. Tycker det gick otroligt bra, vi har aldrig kört ihop innan! Med ca 2, 5 mil kvar började det kännas lite tungt att köra med så pass hög puls som jag ändå hade. Men fan heller att jag ger mig tänkte jag och bet ihop. Tänkte i övrigt inte så mycket utan "matade" bara på. Låg inte heller bak och "vilade" något, inte för att det ligger nån prestige i det, men ändå bra för självförtroendet känner jag :) 
Väl i mål var lyckan total! JAG ORKADE!! Roger mötte oss och det var en helt underbar känsla! Tiden blev 2, 46, exakt samma tid som SubXX tog banrekordet med förra året. Fasen att vi inte var liiiite snabbare i år! Men jag är bara så nöjd att jag orkade och vi håller nu tummarna för att ingen annan var snabbare!
 
För ca 1, 5 månad sedan hade jag aldrig snittat över 30, nu slutade vi på dryga 35! Helnöjd :)
 
Resten av rapporten från Motala-helgen fortsätter imorrn för nu stuuuupar jag i säng! God natt :)
 
Hela gänget efter målgång

Rapport TV 2013

1 Läs mer >>
Packa, städa, äta, planera - snart är vi på väääääg! Äntligen! Pirrigt, nervöst och förväntansfullt är rätta orden! 
Hoppas det fina vädret håller i sig. 
Om en liten, liten stund åker vi! Wiiiiiieeeee!!!!!!!!!
 
 

Snaaaart Tjejvättern ...

0 Läs mer >>
Häromkvällen tog Wiwi Aronsson http://fotografwiwi.info/# bilder på mig och Wille inför kommande krönika på cykla.se. Kvinnan är helt GRYM och tar FANTASTISKA bilder!!! Wow! Jag är sååå nöjd! Vädret visade sig frn sin allra bästa sida oxå. Bilderna är tagna vid vackra Gingri-backarna utanför Borås. Här kommer några av bilderna
 
 
 
 
Min favoritbild (ovan)
 
Denna är oxå fin...
 
Datorn verkar ha gett upp för idag så får ladda de sista "egobilderna" en annan dag ;) 
 
Igår körde jag sista passet innan helgen. Solig runda även då- jag njuter. Inte lika blåsigt som vanligt heller, skööönt. Jag försökte köra på eftersom jag skulle köra så kort, lyckades ganska bra med det men över ett visst pulsslag är svårt att pressa sig. Måste bli bättre på att ha högre puls under längre tid, samt att jaga upp den ännu mer. Nåt att jobba på! Blev iaf queen of mountains på ett par sträckor (strava), känns bra :)
 
Idag har jag träffat Johanna för en promenad och en god lunch i solen, börjar ladda nu inför helgen med lite mer vatten och mer bra mat än vanligt. Varit ute i naturen med Roger och barnen oxå, härligt och uuuunderbart väder! Svensk sommar är bra härlig ändå! 6:e juni, Sveriges nationaldag och ledig dag på samma dag, goda förutsättningar för bra uppladdning :) Skönt med en riktig slappardag! Dessutom ledig även imorrn vilket innebär lite mer sömn och vila. Fast jag får nog lägga mig nu om det ska bli fler timmar än vanligt i natt ;)
 
So long!
 

Fotografering och upp...

0 Läs mer >>
Tiden fullkomligen RUSAR iväg och det är så mycket jag vill hinna!! Färden till Motala närmar sig med stormsteg och jag har inte riktigt hunnit cykla som planerat senaste dagarna, men hoppas det blir bra ändå (även om det retar mig att det inte blir som planerat..)
Ikväll blir det cykling med nya camelbaken som aldrig är testad. Måste se om det är nåt för mig.
Hoppas ikväll lägga in de fantastiska bilderna som Wiwi tog häromkvällen, ljuvliga sommarkväll!
Tjing!

x

0 Läs mer >>
Härlig helg hos mamma men kass runda idag. Skulle kört från mamma och hem men självklart började det ÖSREGNA när jag skulle dra iväg... och inte slutade det heller. Fan!! Velade men slutade med att cykeln åkte upp på taket. Vädret blev bättre så jag cyklade de sista tre milen hem. Fan vad jag hatar när mina planer gällande träningen förstörs! Hade behövt det där långpasset! Hoppas hinna ett i veckan, innan Motala. Knäna ömmade under de tre milen oxå, fan! :( Imorrn blir det iaf fotografering till krönikan, hoppas på bra väder! Och bättre knän...

Förstörda planer