0 Läs mer >>
Myser fortfarande lite efter förra veckans roligheter och glömde hylla min underbara sambo i föregående inlägg. För min Roger är verkligen en klippa, mitt livs kärlek! Han stöttar mig alltid och pushar och tror på mig och det betyder så otroligt mycket! På tävlingsdebuten kom han med små tips att tänka på inför loppet utefter de förhållanden som rådde, han pumpade däck, kollade däck, kollade över hela cykeln och hejade på mig under loppet. Väl i mål var han nog gladare än jag och jag fick många pusar och kramar. Dessutom vet han precis vad jag behöver - en coca cola direkt efter målgång :) Det var den godaste colan nånsin!
Min övriga familj har aldrig direkt varit så intresserade av mina upptåg och galenskaper och har nog lite svårt att förstå tjusningen att bli alldeles uppslukat av något och kämpa för det. Roger ställer upp fastän jag märker att han inte alltid är så jättepigg på det, men han gör det ändå - för MIN skull! Jag hade aldrig utvecklat cyklingen så mycket det här året om det inte vore för honom. Han står ut med att lyssna på mitt tjat om olika träningsmetoder, om återhämtning, sömn och mat och när jag ibland är ganska ego och bara pratar om mitt. Tur att han också är cyklist, om än kanske inte lika "manisk" som jag bland kan bli när jag går alldeles in i något eller har fått en ny idé, en superrunda eller liknande.  
 
Konstaterar att det är viktigt och väldigt skönt att ha någon i ens närhet som förstår, pushar och ställer upp när man som mest behöver det! <3
 
Roger putsar min cykel efter kvällsrundan idag. Kärlek <3

Min klippa!

1 Läs mer >>
Så var tävlingsdebuten avklarad och det slutade över förväntan! BRONS!! Tjoohoo!!! Jag är grymt stolt och glad :) Men vi tar det från början... 
 
Dagen innan loppet var jag SKITNERVÖS och det kändes inte alls bra. Jag frågade Roger om vi inte kunde åka hem istället... :P Det var dövarmt på vägn från Laholm till Ystad, vi hade båda dåligt batteri i telefonerna och kunde inte hita nån bra vägbeskrivning i pappren jag hade med mig. Så efter lite felkörningar med lilla vagnen på släp hittade vi till slut tävlingsplatsen och kunde fråga ett par var Bollerup och campingen låg. Bollerup är (vad jag vet) Sveriges största stuteri för halvblodshästar och även lantbruksgymnasie mm. En gång i tiden var jag faktiskt nära att söka gymnasiet (häst) där. Stället är otroligt välskött och vackert!
 
Efter tävlingen strosade vi runt lite för att titta närmare på vackra byggnaderna på Bollerup
 
 
Klockan hann bli ganska mycket innan vi hade hunnit ställa upp husvagnen och handlat lite mat. Klantig som jag är hade jag inte skrivit ut kartorna innan avfärd, på de två olika sträckor som skulle köras på loppet.... så kl 20 på kvällen visste jag fortfarande inte hur jag skulle köra! Planering??? Jag måste ge lite kritik till IK Vinco Cykel som anordnade tävlingen, då det stod olika ang. sträckor i PM resp. startlistor- hyfsat förvirrande för en som dessutom aldrig har tävlat..! Det stod heller inget om vilket håll sträckan skulle köras. Jag och min tålmodige sambo åkte iaf iväg och lyckades lista ut var banan skulle gå, dock inte helt säkra på vilket håll då pilarna pekade åt båda... jag hoppade upp på cykeln för att känna på benen som vilat ett par dagar efter bergsetappen i Laholm och det kändes faktiskt sådär... tyckte lite lätt mjölksyra kom fort trots att jag bara körde jättelugnt. Fan! Eftersom jag aldrig tidigare cyklat/tränat dan innan ett lopp så blev jag orolig för att jag just nu höll på att bryta trenden och kanske dra på mig onödig mjölksyra! Ve och fasa! Så det blev bara drygt 7 km för istället hoppa in i bilen och åka resterande sträcka. Banan verkade rätt rolig, med lite lagom böjande backar sådär, det som oroade mig mest var vinden, det finns inte många träd här!
Skåne är för övrigt otroligt vackert! Tänk vad många fina platser vi sett på semestern!!
Klockan hann bli typ 23 innan vi kom i säng och klockan ställdes på 06.35. Start för loppet 09.10. Natten blev mycket orolig, vaknade hundra gånger, varmt, svettigt, fuktigt! GAH!! Öppnade taklucka. Stängde taklucka. FAN, inte regn!! 
Vaknade, fick trots nervositeten ner en del mat i magen och sen blev det ett antal toalettbesök. Fan, att man ska behöva bli så satans nervös!! Iväg mot tävlingsplatsen där det släppte en aning då första personen som kom fram var Charlotte Brems, som kände igen mina fina SubXX- kläder. Charlotte som jag nästan varit lite rädd för, haha, då ryktet går att hon är grymt stark. Naturligtvis startade vi i samma klass. Men hon var jättetrevlig och inte alls farlig ;) Flera andra sub XX- tjejer fanns på plats (representerade dock inte CK SubXX i tävlingen) och kom glatt fram och hälsade. Tack! Detta gjorde att det plötsligt inte kändes lika skrämmande.
Det närmade sig start och jag drog iväg för att värma upp. Hjälp vad varmt det var! Hjälp vad hög pulsen blir fort! Fasen! Men nu fanns ingen återvändo. 5 minuter till start. Damklasserna slogs ihop så D30, D40 och D50 startade gemensamt, knappa 20 personer. Jag kikade på nummerlapparna för att få koll på vilka jag skulle fajtas mot, det var 4 tjejer jag behövde ha koll på. Visst är det konstigt att 5 tjejer från hela Sverige ställer på i D30 i en så stor tävling? Vi skulle varit 6 med Sandra men ändå, det är otroligt lite! 
Motorcyklarna startade och körde iväg framför oss och sen bar det iväg! Mitt mål: Inte släppa klungan, inte släppa klungan vad du gör! Första varvet var lite kortare än de andra tre och det gick väldigt lugnt. Det tackar vi för. Jag låg långt bak i klungan och testade positionerna lite. Motorcyklarna låg framför oss och bil bakom under hela loppet vilket kändes väldigt skönt och tryggt! Så småningom var det några som gjorde små ryck i kurvor och backar men jag kände inga större problem att hänga med. På näst sista varvet (?) gjorde några där fram ett ganska rejält ryck i en uppförsbacke och några blev direkt efter. Jag, som låg långt bak, bakom några som inte rktigt verkade orka, övervägde ett kort ögonblick att ligga kvar i "andraklungan" för att "vi kommer nog igen sen". Vilken tur att jag inte gjorde det utan istället körde förbi och hängde på dem där fram! De andra kom nämligen aldrig ikapp sedan. Minutrarna gick och det kändes bra. En av tjejerna i min klass tappade vi vid första rycket. Ok, tre kvar å så jag. En tjej från CK 08 såg till en början stark ut men jag märkte att hon blev tröttare och hamnade allt mer efter... 2 meter, 5 meter, 10 meter... när jag vände mig om några min senare var hon borta och jag vi hade följebilen efter oss istället. Shit, sämst trea!! Redan här kände jag mig nöjd.
Jag tyckte jag positionerade mig ganska bra för att vara med på ev ryck. Men när Charlotte gjorde "dödsrycket" låg jag självklart instängd med folk bakom och framför och på högra sidan, på den vänstra låg diket. Emma Stefansdotter lyckades haka på henne. Fan! Naturligtis hade Charlotte stenkoll på att jag var instängd och såg sin chans. 
Jag gjorde ett tappert försök att haka på men de andra var inte alls intresserade av att jaga, de hade ju ingen anledning, så jag låg och drog en stund i motvinden och pulsen var hög. Jag insåg att det var lönlöst i motvinden och även om jag kom ikapp hade jag tröttat ut mig själv för mycket inför en spurt. Så jag saktade ner och lät någon annan dra en stund. Spurtade lite på slutet, mest för skoj skull och kom in på samma tid som vinnaren i D40 och D50, 50 sekunder efter vinnaren Charlotte. Emma hade kommit in 8 sek efter Charlotte så någn riktig spurt blev det inte in i mål. Det grämer mig lite att jag inte kom loss och kunde gått med i rycket! Mest för att se hur långt jag hade orkat! Fasen! Jag är ändå otroligt nöjd med min bronsplats! Jag har fått ett kvitto på att jag VISST hänger med och VISST kan vara med och tävla! Jag har gjort en jätteresa i år och från att jag började cykla racer för inte ens två år sedan. Och det är ju egentligen först i år som jag satsat mer på "riktigt". Det känns himla kul! :) 
På prispallen
 
 
Efter målgång var alla tjejerna så pappande och glada och det var otroligt härlig stämning! Undrar just om det är likadant i herrklasserna...? 
Det tråkiga kvar... lämna Ystad och åka den låååånga vägen hem. Men jag var som i en lyckobubbla :) För att inte tala om Roger som var överlycklig och rörd. 
 
Jahopp, jag hoppas verkligen att fler tjejer tar steget och vågar prova på att tävla! Jag vet flera som hade klarat det utan några som helst problem! Och oj, vad kul det var!
Ser fram emot nästa lopp! :)
 
 

Brons!!

0 Läs mer >>
I onsdags bar det i väg på semestertripp nr 2 efter några dagar hemma i Borås. Nåja, vi var ett par dagar hemma hos mor oxå dagarna innan det bar iväg hit ner till Laholm. Jag och Roger lånar pappas lilla minihusvagn som är supersöt :)
 
 
Ett stopp i Falkenberg på Cykelmagneten blev det förstås på vägen och pasade på att få en service nu innan SM. Nya fina Vittoria- däck blev det oxå :) Även Rogers cykel fick sig en koll och våra kedjor byttes ut, klantigt att vi inte kollat det nogare! Som tur var hade kassetterna klarat sig! Pengapungen var så gott som slut sådär dagarna innan lön så det blev inget mer shoppat (tyvärr). En supersnygg tempocykel ropade ju på mig men tror den kostar en braaaa slant... sjukt nice iaf! Wilier (såklart ;)) Svårt hitta snyggare cyklar om du frågar mig.
 
Vi åkte vidare i värmen i bilen utan AC (puh!) och landade så småningom på slutdestination Laholm där Roger kör 3 dagar av Laholm 6 - dagars motionslopp. Den provisoriska campingen håller till på en fotbollsplan och toalett ch dusch är bra mycket fräschare än på en vanlig camping. Vi trivs som fisken i vattnet och jag bara älskar ju husvagnslivet (även om det ser ut som ett bombnedslag rätt fort.. ;)) T.o.m tvättmaskin och tvättmaskin får man låna gratis! Och hänga kläder på klädstreck. Och slang att spola av cyklarna med. Lyx! 
 
Tråkigt nog har Sandra, min partner till partempot i Ystad åkt på halsfluss och kan inte komma till start :( Så himla typiskt! Därför bestämde jag mig för att köra en etapp av Laholmsloppet igår. Det var (självklart) den etappen med mest backar. Jag bestämde mig redan innan för att inte ha några som helst krav eller tidsmål och inte pressa mig för hårt med tanke på söndagens lopp, jag vill hinna återhämta mig ordentligt. Hängde med Roger de ca första 3 milen och tempot var ganska högt från start (jag behöver lång uppvärmning...) och takten var ryckig och pulsen hoppade upp ch ner som en jojjo = jobbigt. Med tanke på att jag inte vile köra slut på mig bestämde jag mig för att låta Roger köra iväg och jag fick snabbt tag på en "lagom" klunga för dagens tänkta tempo. Det var en riktigt kul runda med branta stigningar och härliga utförslöpor. Snittet blev 31, 6 till sist tror jag, ca 10 min efter Roger, helt ok med krafter kvar. 
Förutom att Roger cyklar så har vi det bara gött och myser, solar, äter och hänger ;) En tripp till Mellbystrand och en till Halmstad idag. 
 
 
 
Nu är det bara knappt 1, 5 dygn kvar till jag står på startlinjen till mitt livs första tävlingslopp på cykel...! Och på ett SM.. Hur fan tänkte jag där?! Ja,ja... inga ambitioner - bara ha kul! Lätt att säga, svårare att tänka... Just nu är jag lugn men nervös, förväntansfull men fasar... En sak vet jag - jag kommer bli en erfarenhet rikare! Så imorrn bär det av mot Ystad! :)
So long!
 
 
 
 

Semestertripp nr 2 i ...

0 Läs mer >>
Idag har jag varit effektiv på träningsfronten, är inne i ett härligt flow och ser fram emot vartenda träningspass! Synd att man inte kan göra det på heltid :) 
Trotsade först solen (det var iaf inte riktigt lika fint väder idag så sååå dåligt samvete behöver jag inte ha..) och spenderade ca 1, 5 timma på gymmet. Körde igenom hela kroppen och avslutade med ordentlig stretch och rörelseövningar, det är inte för inte som yklister sägs vara världens stelaste folk! Jag känner att jag verkligen behöver komplettera med styrketräningen för att kroppen ska må bra. Sommartid blir det ju inte alls lika mycket men jag försöker emellanåt iaf även om det borde vara mer. 
Hem igen för käk och se sista timmarna av dagens etapp av Tour de France, jävlar vad de kör! Imponerande! 
På kvällen var det så dags för dagens cykelpass som estod av backintervaller, tanken var att komma upp i riktigt hög puls men lyckades inte riktigt så det blev tröskelintervaller på den högre delen av "tröskelspannet". Tror att förmiddagens gympass gjorde sitt till. 
Väl hemma blev det invigning av nya grillen och en massa god mat och glass och jordgubbar i efterrätt - mums :) Dax att sova för imorrn väntar ett nytt roligt pass :)
So long
 

Dubbelt upp

0 Läs mer >>
Strålande sol idag - igen! Märkligt för att vara svensk sommar ;) Ordentlig rengörning av cykel och kedja blev det och tom vaxning av ramen! Wow vad den blänkte sedan! Se bara :)
 
 
Trots att vi slappat och pysslat hemma hela dagen blev det självklart bråttom till kvällens pro tour ...Tidsoptimist? Javisst! Så det blev inte så mycket uppvärmning. Vi körde sammanlagt en mil med vändpunkt och det var sjukt jobbigt! Låg hela tiden 8- 10 slag från maxpuls, puh! Nervositeten över en tävlingslik situation gjorde oxå att jag låg rätt högt i puls redan från start. Tiden slutade på 17. 30, vilket jag inte är alls nöjd med, men jag skyller på den GRYMMA motvinden på vägen tillbaka. Konstigt att inte medvinden dit kändes lika mycket om motvinden tillbaka... 
Jag slutade 4 av 9 startande tjejer, vet dock inte vilka tider de hade. 
 
Av kvällens tempopass har jag "lärt" mig följande:
1. Värm upp ORDENTLIGT (vet att jag alltid behöver detta, därför dumt misstag)
2. Gå inte ut för hårt (även detta VET jag...)
3. Kör aldrig tempopass i motvind om du vill ha en bra tid ;)
 
Självförtroendet inför nästa helg skönk en smula efter dagens inte så bra tid, men det är bara att glömma, se framåt och kämpa vidare. Jag är grymt pepp för träning just nu iaf och ser fram emot morgondagens pass och ännu en solig och varm sommardag!

Pro Tour Tempolopp

0 Läs mer >>
Jahopp, då var man hemma igen efter ett alldeles ljuvligt Gotland! Kändes inte alls kul att åka hem faktiskt, jag hade gärna stannat mycket längre. Så än har inte känslan av "borta bra men hemma bäst" infunnit sig, även om det är skönt med lyx som egen toalett och dusch. 
Det har blivit tre cykelpass under vistelsen på ön - ett tempopass, ett distanspass och ett intervallpass. Jag försöker nu lägga mer fokus på att få upp farten, höja mjölksyratröskeln och syreupptagningsförmågan. OCH - kanske det viktigaste - träna mentalt på att härda ut!! Det är kanske det allra svåraste...?
 
Galna utmaningar har jag tagit mig för nu oxå... ja jisses amalia, hur ska det gå... Det är dax för Veteran- SM (veteran låter ju helt galet bara det...) snart och jag blev för bara ett kort tag sedan mer eller mindre övertalad av en Sub XX- kompis att köra partempot med henne så efter mycket uppmuntran från henne och andra beslutade jag mig för att ställa upp. När jag ändå är igång kör jag linjeloppet dagen efter oxå. Vad fasen - jag är skitsugen på att börja tävla och man kan väl lika väl börja med ett mästerskap! Eller?! ;) Jag vet att det är helt jävla galet och jag har inga ambitioner ALLS utan ser det som ett test på min förmåga i tävlingssammanhang. 
Så nästa onsdag bär det av med pappas husvagn, först ner till Laholm där Roger (och jag oxå från början) kör torsdagens, fredagens och lördagens etapper av Laholm 6 - dagars motionslopp. Sedan drar jag ner till Ystad på fredagen och får alltså starta utan min närmsta groupie ;) på partempot. Men det ska nog ordna sig ändå. 
 
Imorrn blir det Pro Tour och 1 mils tempolopp - bra träning i lite tävlingslika sammanhang inför kommande uppgift :)
So long!

Hemma igen - fokus på...

0 Läs mer >>
Så har vi varit på Gotland i 4 dagar, denna ö är ju HEEEEELT FANTASTISK!! Jag tycker den har allt: Gröna lummiga skogar, stora fält och så kusten och havet såklart! Och jag gillar att allt inte är så tillrättalagt och perfekt utan de gamla husen är lite snea och "vinna" (som vi säger på västgötska) och trädgårdarna inte alltid så välansade och välklippta. Första natten tillbringades i stuga på Kneippbyn, Visby,i en jättefin (och dyr..) stuga. Tyvärr var inte vädret det bästa men vi grillade ändå och myste i stugan. 
 
En suddig bild på oss utanför stugan på Kneippbyn. Tyvärr syns inte havet i bakgrunden
 
Som vanligt liiiite för mycket tändvätska på grillen när en man är i gång vid grillen...
 

Dagen efter började mulet och med lite regn men det klarnade upp och blev jättefint sedan. Vi åkte vidare mot Ljugarn men stannade i Roma på vägen och bättrade på historiakunskaperna lite samt gofika :) Väl framme i Ljugarn sattes "indiantältet" upp. Ett tempopass i underbart vacker natur men med mycket vind hann jag oxå med på kvällskvisten. 
 Indiantältet uppsatt i Ljugarn!
 
Fredagen bjöd på strålande soligt väder och mer värme... härligt! Vi styrde kosan mot södra Gotland och Hoburgen, Gotlands sydligaste punkt. Sista biten tog vi vägen "vacker kustväg" och OMG vad otroligt fantastiskt vackert det var!! Tänk att vi fortfarande är i Sverige! Vi var bara tvungna att stanna och klättra uppför den branta åsen och se på havet och vågorna. Det blev ett besök på stenmuseet nedanför där grabbarna oxå fick prova på hur det är att hugga i sten. 
 
 
 
 
Längs med den vackra kustvägen till Hoburgen. Fantastiskt vackert!
 
 
 
Strandhäng på nväg till Hoburgen. Roger och Hugo tog sig ett dopp. Vi andra var för fega
 
 
Vid Hoburgen <3
 
Vem behöver åka utomlands?!
 

Efter två nätter i tält var det skönt att åka mot Visby och Visby strandby där vi tillbringar de sista tre nätterna, även om Ljugarn var väldigt vackert! Jag tog cykeln till nästa camping så det blev ett lugnt pass denna dag. 

 
Utsikt från stuga nr 2 på Visby strandby. Havet kan nästan skymtas på bilden
 
 
Solnedgång från klippa på Visby strandby - Amazing!
 
 
 
<3
 
Efter att ha läst om hur man blir en bra tempocyklist började jag lördagmorgonen med att köra VO2 Max- intervaller på cykeln ;) Morgonen är ju inte min bästa tid på dagen och jag tränar egentligen hellre kvällstid men så fick det bli idag. Det var skitsvårt att komma upp ordentligt i puls men jag lyckades i stort sett. Fick dock stå upp hela intervallerna för att kunna hålla den höga pulsen. Skön känsla efteråt! 
 
Resten av dagen tillbringades i Visby - denna otroliga stad med de små gatorna, de vackra rosorna och många restaurangerna. Och denna underbara skildring mellan gammalt och nytt. Jag är nykär i Visby! Och hela Gotland! Har ni inte varit här? Åk hit!!
 
Visby (som i en fantasyfilm?)
 
Rosornas stad Visby eller hur var det?? :)
 
 
Coolt!
 

Jag är inte längre besviken över att vi inte kom iväg utomlands :) 
Ikväll är sista kvällen och den ska vi tillbringa i Visby för att se staden "by night", strålande sol idag med så kanske blir det ännu en fantastisk solnedgång :) 
Imorrn är det hemresa - jag vill inte åka hem! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara, fantastisk...

0 Läs mer >>
Så var det då ÄNTLIGEN semester!! Och den har börjat bra. Fredag kväll var det möhippa i Varberg som gällde med en gammal klasskompis jag inte sett på 11 (!) år. Kunde inte vara med hela dan så blev några timmar på kvällen för min del. Trevligt! Följde med mina kära vänner Malin & Madde hem till deras underbara gård och sov över. Vaknade bokstavligt talat med tuppen (mysigt, men lite mindre mysigt ca 06.00 på morron...) till en strålande fin morgon. Riktigt lyxfrukost vankades á la Malins scones, nyvärpta ägg (från hönorna, inte Malin) och jordgubbar direkt från landet...! Den frukosten minns jag länge :) Efter prat, prat och lite mer prat om allt mellan himmel och jord hälsade vi på alla hästarna, Roger kom och så blev de kaka och saft i trädgården - ljuvligt! Dax att säga adjö för denna gång och åka på helt underbara vägar hem till papsen för ytterligare sällskap och mat. Det slog mig (åter igen) hur oerhört vackert Sverige är på sommaren trots allt! Finns det något som slår det?? Jag ska påminna mig att NJUTA varenda dag av semestern av vårt fina land. 
Hos pappa bjöds det på grillmat i uterummet. Syrran med man och barn samt pappas nya "flamma" fanns oxå där- trevligt! Efter lek med världens sötaste ungar Leah och Isak och en omgång "plump" fick vi ett infall at vi skulle hälsa på mamma och sova över där. Sagt och gjort- det blev påhälsning även där, lika bra att avverka alla när man ändå håller på liksom ;) 
Efter hemgång på söndagen var det dags att ta tag i träningen igen efter två dagars vila. Onsdagens pro tour och torsdagens träningstävling i Mölndal var ganska tuffa pass med hög puls, högre puls än på länge faktiskt. Men det är bra - jag behöver såna pass. Träningstävlingen var för övrigt hur kul som helst! Och riktigt, riktigt nyttig träning nu när jag är sugen på att börja tävla "på riktigt"... :) Spurter är helt klart nåt jag behöver träna på iaf! Och taktiken... herrrejösses, det är verkligen BARA taktik i linje! Inte helt enkelt... 
Efter träningen har jag fått mycket pepp och uppmuntarn och det känns jättekul :) Jag frågar och suger åt mig av allt för att lära mig och utvecklas. Detta är ju sååå kul!
Igår blev det alltså ett lågintensivt pass, vilket inte är lätt när benen är hur pigga som helst och man vill trycka på... jag och Roger gav oss i väg genom ytterligare en ljuvlig sommarkväll på våra fina vägar vi har här (vardagslyx!). Fattar inte vad som hänt med benen, de är hur pigga som helst! :) Härlig känsla! Så några fartinslag blev det oxå.. men det är väl tillåtet, eller hur?
 
Pigga & glada!

Semester!

0 Läs mer >>

I´m back! Ungefär så kändes det i måndags när jag körde backintervaller i en rätt brant backe i två "etapper" hemmavid igår, Hybergsbacken. Några kortare spurter blev det också. Nu börjar jag på allvar känna igen mina ben igen - de är tillbaka! YES! Även motivationen för cykel är tillbaka och jag är taggad för träning igen, sköööönt :) Vilken tur att jag tvingade mig till fem dagars, förmodligen välbehövlig, vila... I måndags kände jag knappt ens av det onda som kommer i höftböjarområdet, inte heller i högerknät- vad underbart det är att inte ha ont! Min puls gick upp relativt fort men det kändes inte lika jobbigt att ligga på högre puls längre... kan det vara så att jag tagit ett steg framåt nu...? Eller var det en engångsföreteelse? Hope not! Ikväll blir det förmodligen ProTour i Fristad så jag lär märka det då om inte förr... puh! Vi får se hur sist jag blir ;) Bra träning hursom, det är så jag ser det.

Igår vart det 2 timmar i gymmet, skönt för kroppen att göra nåt annat än cykling. Det blev 1/5 på crosstrainern och en stund i "rodden" och så styrketräning resten. Gött!

So long!

I´m back!!