Årskrönika

Då var 2012 snart slut. Bara en enda futtig dag kvar. Jag tänkte först att det inte har hänt så mycket under året som gått men insåg sedan att det faktiskt hänt en hel del...
Liten sammanfattning kommer nedan...
 
- Jag och Roger bestämde oss till slut för hur det skulle gå till och kunde efter mycket om och men, räknande och grubblande komma överens om vilka ringar vi skulle ha! Vi förlovade oss på klipporna vid havet i Långedrag, Göteborg på Rogers 40 - åriga födelsedag 23:e mars! Hotell och lyxmat i Götet. Dessutom fick vi SOL (otroligt!)
- Avslutade tre års studier och kunde efter mycket slit titulera mig legitimerad arbetsterapeut!
- Jag blev en hejare på att skriva jobbansökningar och några arbetsintervjuer rikare 
- Jag sade upp mig från jobbet och började istället ett nytt där jag på köpet fått många nya härliga arbetskamrater och nya vänner!
- Jag börjar med cyklingen på allvar och genomför mitt första lopp, vilket är världens största motionslopp på cykel, nämligen Vätternrundan! Det absolut jobbigaste och mest utmanande jag har gjort och tro fan om inte det mest smärtsamma också... Helt klart bland det häftigaste! Det gick inte fort och alla känslor som går att uppbringa upplevdes och yttrades på vägen men det var såååå värt det efteråt! 
- Jag genomför ytterligare två lopp tillsammans med Roger - båda börjar med regn, slutar med solsken (precis som Vätternrundan...)
- Ölandsbesök med grabbsen på sommaren, hade otrolig tur med den finfina stugan!
- Dåligt väder under större delen av året... Badar inte en enda gång...
- Jag går med i facebook- gruppen "Cyklande tjejer", åker på ett läger anordnat av 2 av dessa tjejer, i Skövde och får massa nya cykelkompisar! I april nästa år är det dax igen - längtar!!
- Jag bestämmer mig för att genomföra Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan 2013
- Jag kommer med i Sub XX på Tjejvättern och vet knappt vad jag gett mig in på eftersom de (vi) kör för att försvara banrekordet på 2.45 nästa år, vilket är hyfsat snabbt.... :O
- Jag cyklar uppskattningsvis runt 250 mil under året
Visst har det hänt mer men detta är de minnen som (med tanke på att det är dem jag minns just nu) är starkast. 
 
Jag ser nu fram emot ett nytt, utmanande och spännande år!! "Trippeln" ska genomföras och säkerligen en hel del andra cykellopp, träningen ska trissas upp som aldrig förr och 2 cykelläger skall genomföras. Vem vet - drömgården kanske blir vår också...? Hoppas kan man alltid göra :)
Vad har ni för tankar och drömmar inför nästa år?
 

Kommentera här: