Gullholmen, kärlek och massa mys!

Jaha, då var julen över för den här gången. Det känns faktiskt lite tomt. Julafton tillbringades först hemma med grabbarna och det åts ris á la malta och tittades på Astrid Lindgrens jul samt delades ut julklappar. Sedan åkte barnen till sina mammor och jag och Roger åkte till mamsen. Mer god mat, godis och julklappar. 
 
Igår kom vi hit till Gullholmen, till stugan vi bokade för ett bra tag sedan. Det är tredje gången vi är här tillsammans Roger och jag. Det är så skönt att komma bort från allt och alla ett tag och bara rå om varandra. Har ni tänkt på hur viktigt det är? Att ha tid till bara varandra? Eftersom vi inte har några gemensamma barn är vi "bara han och jag" varannan vecka, vilket alla småbarnsföräldrar skulle tycka är ganska lyxigt, men ibland känns det ändå som att tiden inte räcker till. Det är så mycket som ska planeras, ordnas och göras jämt. Därför är det bra att komma bort och byta miljö för några dagar, hemma är det alltid så mycket annat att ordna med. Här KAN man liksom inte göra något annat än att mysa, njuta och ha underbart sex tillsammans ;) (och i och för sig läsa en och annan cykelartikel med ;)) Har ni tänkt på hur viktigt det är med bra sex förresten? Jag tycker i alla fall att det påverkar relationen massor (och humöret..!). Jag tycker heller inte det är så himla konstigt att prata om - alla gör det och alla vet att alla gör det, naturligaste saken i världen!
 
Idag har vi tagit en jättelång promenad dels på vägen men också på klipporna (promenaden var nog inte jättelång om man mäter längden men det tog tid med tanke på alla klippor!). Jag, som har svårt att inte tänka träningsmässigt, konstaterar att vi förutom sol och dagsljus som också är bra både fysiskt och mentalt, även fick en hel del stärkande träning för kroppastollen. Kroppen fick ta i i alla möjliga positioner som den inte är van vid med tanke på all klättring upp och ner för klipporna som bitvis var riktigt hala. Bra för ligament och annat med tanke på att terrängen var ganska oländig. Bra för koncentration och för balansen. 
 
Jag hoppas att dessa dagar på ön ska ge fulladdade batterier inför ett nytt år! 
 
 
Härliga hav!
 
 
Världens bästa <3
 
 
Balsam för själen!
 
 
Små hjärtan mitt i vintern!

Kommentera här: