Namngivning

I lördags var det så dax för den efterlängtade namngivningen av småkidzen. Närmaste familjen var inbjuden men vi blev ändå drygt 25 personer. Rångedala bygdegård blev platsen. Lite för stort eg men funkade bra. 
Vi körde enkelt med lite tal, fika och sång. Tyckte det blev lyckat och fint! Det är vid såna där tillfällen man känner att man skulle träffa allihopa oftare. Jag inser att jag har en helt underbar familj och är så otroligt tacksam över den! Massa hjälp fick vi från alla möjliga håll: Mamma och lillasyster Ellen som bakat 2 sorters kakor, Ellen var även här en dag förra veckan då vi hjälptes åt (eller ja, Ellen gjorde det mesta) att göra cupcakes till kalaset. Flera i familjen hjälptes åt att fixa fram kakfat, att duka, garnera och göra allt klart. Tur var väl det för som vanligt var familjen Taikon sena till bygdegården och tidsoptimister som vi oxå är så hade i aldrig hunnit klart i tid utan all hjälp, så TACK! 
 
Efter välkomstdrinken, som bestod av Chapel Hill- ett alkoholfritt, vitt, mousserande vin (jättegott!) och saft till barnen, höll Roger ett litet tal om när han fick reda på att vi skulle ha barn, när vi insåg att de var 2 gryn boendes i min mage, när de kom osv. Han blev så rörd att det smittade av sig på mig med å så stod vi där framför alla och lipade. Väldigt känslosamt och fint.
Det vankades sedan tårta och diverse andra godsaker. Lite väl mycket sött blidde det- nåt att komma ihåg till nästa gång. 
Sist men inte minst sjöng Rogers syster Camilla och hennes döttrar Ronja & Isabelle några otroligt fina låtar för oss och våra tjejer, tack för det!
Tack alla som gjorde den här dagen väldigt speciell för oss! Vi älskar er allihop <3 
 
Fler bilder kommer i annat inlägg då jag inte orkat tömma kameran ännu...
 
 
Så otroligt fina tårtor! Tack Erika!
 
Världens smarrigaste cupcakes!
 
Lyckas aldrig få till nåt kort där båda ler men så här fina var tjejerna dagen till ära :)
 
Nåååågot suddig bild från kvällen hemma sedan. Mina älskade tjejer!
 
 

Kommentera här: